top of page

Rada Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje jednala v sídle společnosti Magna Energy Storage,


Jednala rozšířená rada

Sdružení v sídle naší členské organizace společnosti Magna Energy Storage, a.s. proběhlo za přítomnosti řady významných hostů rozšířené jednání rady našeho Sdružení, poslední v tomto volebním období. Projednalo činnost spolku, rozpočet a přijalo tři nové členské organizace a to FERRIT, VYNCKE A BREMBO Czech. Zároveň rozhodlo o konání volebního shromáždění členů, které na další tři roky zvolí novou radu Sdružení, na termín 23. září 2020.

K tématu uhelné regiony v transformaci – evropském projektu „The platform for coal regions in transition“ vystoupil Zdeněk Karásek-zmocněnec hejtmana MSK pro program RE:START a Uhelná platforma. O dosavadních závěrech a ovinkách z vládní uhelné komise informoval Rostislav Rožnovský-ředitel Moravskoslezské energetické centrum p.o. Program ITI a aktuální informace o budoucím směřování podpory energetického přechodu v rámci ostravské metropolitní oblasti hovořil Daniel Minařík - City Energy Manager statutárního města Ostrava.

Pavel Csank, předseda představenstva MSIC, a.s. představil úlohu této instituce při koordinaci rozvoje prostředí pro podnikání a inovace v MSK. Dlouhodobý záměr Ostravské univerzity na období 2021–2025 komentoval její prorektor Aleš Zářický. V závěru setkání byla představena prezentace strategie rozvoje společnosti Magna Energy Storage, a.s. a vize HI Tech zóny Horní Suchá, kterou prezentoval Radomír Prus co-owner společnosti.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page